Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2012

Vouge

25.jan.2012 @ 20:30 i Blogg 1 kommentar

Hei igjen :-)

Tenke å legge ut et innlegg i dag. Som noen av dere kanskje vet så har Taylor Swift vært på fotoshoot hos "bladet" Vouge! (moteblad).Husker ikke når bildene ble tatt, men det var for noen dager siden hvertfall. Hun kom jo da på forsiden på bladet.


Leser du Vouge?

Hvis ikke leser du noen annet?

Taylor Swift Love Story <3

HeiHei !

23.jan.2012 @ 22:22 i Blogg 3 kommentarerHei! Dette er jo det første innlegget på bloggen ! (hurra) Jo, jeg er en jente på 14 år og kommer fra Sarpsborg.Denne bloggen kommer mest til å handle om Taylor Swift, for dere som ikke vet hvem hun er så er hun er helt rååååå Country sanger,låtskriver og skuespiller (feks.filmen valentine day).Legger ut litt info on henne nå, men det kommer etterhvert til å komme mer info om henne. Det kommer også info om hva som er nytt, bilder, videoer, filmer, ja .... Håper dere liker bloggen !

Hennes fulle navn er: Taylor Alison Swift, og hun er født den 13.desember 1989 i Pennsylvania. Hun skriver om det hun opplever i livet, de fleste sangene hennes handler om kjærlighet og gutter.Hun har tre album som heter : 1. Taylor Swift , 2. Fearless, 3.Speak now.(hun jobber på det fjerde)Lykketallet hennes er 13. Hun har en far, mor og bror. Plateselskapet hennes heter: Big Marchine Records.Hun har vunnet mange priser og blitt nummerert. Ja,det var litt info om henne. Hadde vært hyggelig hvis noen ville gi en kommentar.

Her er noe jeg fant på vg.no ta en titt da vel..:-)

 http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10075861

Blogges :-)

Taylor Swift

Velkommen til min blogg!

23.jan.2012 @ 20:59 i Blogg 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

  • taylorswift170 14, Sarpsborg
    Taylor Swift 1#fan
  • Innhold 2
  • Innhold 3

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits